ALGEMEEN

22-2-2019
Vrijwilligersversterking

Hoera! We heten Sebastiaan Steenbekkers en Esmiralda Borgt van harte welkom bij het vrijwilligersteam van VMHC. Sebastiaan loopt warm voor het wedstrijdsecretariaat voor senioren en Esmiralda versterkt de TC als lijncoördinator. Maar we zijn er nog niet.

We komen nog steeds handen tekort. We zoeken mensen die willen helpen bij het onderhoud van de velden, fluitmentoren, scheidsrechters en mensen die willen helpen bij evenementen. Bel of app Jaap Kaai (06-24778707) voor meer informatie en aanmelden. Hij is de hele dag bereikbaar voor je telefoontje. Mailen mag ook: [email protected]

TRAININGSTIJDEN

20-2-2019
Trainingen 2e seizoenshelft

Vanaf vrijdag 22 februari zijn de trainingen zichtbaar in de app en op te site.

Trainingen starten weer 11 maart.

SPORTIEF

10-12-2018
Fysio sportspreekuur

Beste leden, coaches en ouders van VMHC,

Ook het sportspreekuur heeft momenteel winterstop en zijn Jop en Bart weer aanwezig op dinsdagen vanaf 19:00 uur, wanneer alle buiten trainingen weer starten.

Bij blessures in de zaal kunnen jullie altijd terecht in onze praktijk via 073-6232222.

Wij wensen iedereen veel succes in de zaal en vast hele fijne feestdagen!

Sportieve groet,

Leon, Jop en Bart

5-12-2018
Werkzaamheden sportcentrum Die Heygrave

In het eerste kwartaal van 2019 wordt er begonnen met de aanbouw van een consultatiebureau aan sportcentrum Die Heygrave. De aanbouw wordt gebouwd langs de hal naar de kleedkamers van de sporthal (tot aan kleedkamer 2). Ook de horecaruimte wordt enigszins aangepast. De ingang van het consultatiebureau komt waar nu de ingang is van vergaderruimte De Vissenkom. Deze vergaderruimte komt te vervallen.

De afgezette bouwplaats zal zijn tussen de fietsenstalling en de sporthal. Uiteraard doen we er alles aan om de overlast te beperken, maar met name de bezoekers van het zwembad die de toiletten gebruiken, de sporthalgebruikers en horecagebruikers zullen enig hinder ondervinden van de activiteiten. Er zal hoogstwaarschijnlijk een tijdelijke ingang komen naar de sporthal en toiletten. De werkzaamheden zullen naar verwachting duren tot medio 2019.

ZAALHOCKEY

12-11-2018
Trainingsschema zaalseizoen 2018/2019

Beste spelers, trainers, coaches en begeleiders,

Vanaf 26 november gaat het zaalseizoen weer van start. Achter de schermen zijn we druk doende met de organisatie daarvan. De KNHB verwacht op 15 november het wedstrijdschema af te hebben, vanaf dan kunnen we de scheidsrechters en zaalwachten gaan indelen.

Wel hebben we voor jullie alvast het trainingsschema. Met de beschikbaar gestelde uren in de zalen van Die Heygrave in Vlijmen, De Brug en De Venne in Drunen is dit schema uit de puzzel gekomen. Ondanks dat sommige teams op wat minder gunstige uren trainen hopen wij dat (door carpoolen) de meeste leden kunnen trainen.

In verband met de kerstvakantie zullen er geen trainingen zijn tussen 22/12 en 07/01.

Hou de website en de app van VMHC en de KNHB in de gaten, daarop is de komende tijd belangrijke informatie te vinden over de wedstrijden, scheidsrechters en trainingen voor het winterseizoen.

Alvast veel plezier en succes in de zaal!

Met vriendelijke groet,

Spelerszaken

ALGEMEEN

13-8-2018
VMHC Ledenshop

VMHC heeft een eigen Ledenshop. Profiteer meteen van kortingen en steun tegelijkertijd onze vereniging!

In de Ledenshop bestel je onze clubcollectie tegen een scherpe prijs. Als je een item wilt laten bedrukken, met het clublogo of andere bedrukking, kun je dat eenvoudig aangeven.

Ook heb je ruime keus uit een groot assortiment overige sportkleding, zoals trainingspakken, shirts, shorts en jacks, en sportaccessoires zoals sporttassen, bitjes en scheenbeschermers.

De Ledenshop is onderdeel van het samenwerkingsverband dat wij met onze kledingpartner Reece/Deventrade en met Knuvers Sport hebben. Daar is een bonussysteem aan gekoppeld: elke bestelling die je in de Ledenshop doet, verhoogt onze sponsorbijdrage voor het volgende seizoen.

In de Ledenshop krijg je evenveel korting (10%) als bij Knuvers Sport op de Helftheuvel. Voor teambestellingen kun je beter eerst contact opnemen met Knuvers Sport om te kijken of er andere korting mogelijk is.
Via https://clubs.reeceaustralia.com/nl/vmhc-vlijmen kom je meteen bij de Ledenshop/Clubcollectie van Reece/Deventrade.

Namens het bestuur veel gemak, plezier en voordeel gewenst en bedankt voor je steun!

zaterdag 23 februari 2019
Chiel Gathier