VACATURES

22-6-2019
Gevraagd: hulp en handen

Beste leden,

VMHC is een vereniging met leden. Sterker; de leden zíjn de vereniging. VMHC is een hockeyclub waar sportiviteit en gezelligheid voorop staan en alle leden belangrijk zijn.

Om een club te zijn moeten we veel organiseren, regelen en doen. Dit doen we samen, met de leden. Hulp is belangrijk en iedereen waardeert het enorm als mensen een steentje bijdragen.

Maar. Je voelt hem al aankomen: we hebben te weinig mensen die al de dingen doen die moeten gebeuren. Meld je daarom aan en help mee!

Waar we nu iemand voor zoeken is:

• Financiële administratie: o.a. debiteuren- en crediteurenbeheer, factureren en administratie kas en bank.
Ook hebben we snel hulp nodig bij:
  • Accommodatie: onderhoud en beheer van het clubhuis en de velden;
  • Lijncoördinatoren: indelen teams en contact met coaches, trainers, ouders;
  • Fluitmentoren: begeleiden (beginnende) scheidsrechters bij wedstrijden;
  • Evenementen: organiseren evenementen, zoals toernooien en feesten;
  • Sponsorwerving: werven van en contact onderhouden met sponsoren.
Dit overzicht is niet volledig. Als er andere dingen zijn die jij kan of wil doen, laat het ons dan weten.

Mail naar Saskia: [email protected] of bel of app Jaap: 06-24778704

20-6-2019
Ruil je rot!

Hierbij helpen we je graag herinneren dat op ons eigen D-toernooi op 23 juni (bij VMHC dus), tussen 11.00 en 12.00 uur, kleding geruild, gepast, gekocht en verkocht kan worden. Schoenen, sticks, sokken, shirtjes, trainingsbroeken & -jassen, regenkleding, rokjes en broeken, alles kan gekocht en verkocht worden bij onze ruil-je-rot-tent. Een ideale manier om voor het volgend seizoen alvast je tenue samen te stellen. Laat je ons nog weten of je komt? Dat kan middels een mail naar het volgende mailadres:[email protected]. Graag tot de 23e!

SPORTIEF

12-6-2019
Uitnodiging voor de ZESDE VMHC-Golfdag!

Aan de leden, ereleden, oud-leden, ouders van leden, kortom aan ieder die zich met VMHC verbonden voelt

Uitnodiging voor de ZESDE VMHC-Golfdag!

Na ons eerste lustrum van vorig jaar met Erwin Dirkse van den Heuvel als glorieuze winnaar van de VMHC-Golfcup gaan we gewoon verder en dus volgt hier de uitnodiging voor de

ZESDE VMHC-Golfdag op ZATERDAG 21 september 2019 bij Golfclub De Haverleij in Engelen.

Juist ja: op zaterdag om deze keer bij wijze van experiment ook de werkenden onder ons in de gelegenheid te stellen deel te nemen.

De ontvangst is vanaf 11.00 uur met koffie/thee en wat lekkers. De starttijd is vanaf 12.00 uur op geel en rood en na afloop drinken we een borreltje tijdens de prijsuitreiking, waarbij aan de winnaar de VMHC-Golfcup wordt uitgereikt. Daarnaast zijn ook nog andere aardige prijzen te verdienen.

De kosten, die jullie bij binnenkomst bij de receptie mogen betalen, bedragen per persoon:

Voor Haverleij-leden: 12,50 Euro

Voor Loyalty-leden: 51,50 Euro

Voor niet-Haverleij-leden: 56,50 Euro.

Hiervoor krijgen jullie: green fee, koffie met wat lekkers, een borrelhap en een goed gevulde prijzentafel. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar een maaltijd te gebruiken.

Aanmelding kan vanaf nu geschieden per mail: [email protected] onder vermelding van de actuele handicap en soort lidmaatschap. Graag per ommegaande of z.s.m., doch uiterlijk 16 september a.s. Wie in een buggy/handicart wil/moet spelen, moet dat bij de aanmelding vermelden.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij onderstaande "VMHC-golfcommissie "

Met VMHCgolfgroet

Jos Bekke ([email protected])

Piet Bisschop ([email protected]) 06-22411496

Hans Brouwers ([email protected])

10-6-2019
Gevonden voorwerpen

Er hangen nog veel spullen op de club. Je kunt deze nog de komende week en weekend of tijdens de toernooien op zaterdagochtend 22 juni, zondag 23 juni en zaterdag 29 juni ophalen. Daarna gaat alles naar het goede doel.

SPORTIEF

10-3-2019
Fysio sportspreekuur weer van start

Info Sportspreekuur:

Vanaf 12 maart iedere dinsdagavond van 19.00-21.00 uur.

Aanmelden voor een afspraak kan tot uiterlijk dinsdags 17.00 uur via [email protected] of via WhatsApp; 06 839 89 722.

Bij spoedgevallen is een afspraak in de praktijk ook mogelijk voor alle leden en kunnen spelers een afspraak maken via; 073 623 22 22. Spelers kunnen aangeven bij het secretariaat dat ze bij VMHC spelen en ze bij mij een afspraak willen maken, je wordt dan met voorrang in mijn agenda gepland.

Succes weer dit seizoen!
Sportieve groet,

Leon Rijken en Bart Schuur
Clubfysiotherapeut VMHC,
Fysiotherapeut Fysiocompany de Haren

13-8-2018
VMHC Ledenshop

VMHC heeft een eigen Ledenshop. Profiteer meteen van kortingen en steun tegelijkertijd onze vereniging!

In de Ledenshop bestel je onze clubcollectie tegen een scherpe prijs. Als je een item wilt laten bedrukken, met het clublogo of andere bedrukking, kun je dat eenvoudig aangeven.

Ook heb je ruime keus uit een groot assortiment overige sportkleding, zoals trainingspakken, shirts, shorts en jacks, en sportaccessoires zoals sporttassen, bitjes en scheenbeschermers.

De Ledenshop is onderdeel van het samenwerkingsverband dat wij met onze kledingpartner Reece/Deventrade en met Knuvers Sport hebben. Daar is een bonussysteem aan gekoppeld: elke bestelling die je in de Ledenshop doet, verhoogt onze sponsorbijdrage voor het volgende seizoen.

In de Ledenshop krijg je evenveel korting (10%) als bij Knuvers Sport op de Helftheuvel. Voor teambestellingen kun je beter eerst contact opnemen met Knuvers Sport om te kijken of er andere korting mogelijk is.
Via https://clubs.reeceaustralia.com/nl/vmhc-vlijmen kom je meteen bij de Ledenshop/Clubcollectie van Reece/Deventrade.

Namens het bestuur veel gemak, plezier en voordeel gewenst en bedankt voor je steun!

woensdag 26 juni 2019
Max van Dommelen